петък, 5 декември 2008 г.

Избавете се от болката и сковаността в ставите

Застудее ли времето, оплакванията от страна на ставите рязко се увеличават. Най-честата причина е артритът. В понятието артрит се обединяват го­ляма група забо­лявания, включ­ващи възпали­телни изменения в една или в пове­че стави на тяло­то. Според причината за възникването му ар­тритът може да бъде в резултат на износване на ставите (т.нар. артроза или остеоартрит), посттравмати-чен, инфекцио­зен, ревматоиден, пода-грозен и др. Съществува и реактивен артрит, при който пикочно-полова или стомашно-чревна инфекция по неизвестни засега причини уврежда и ставите. Артритът може да съпровожда и други заболявания, като болест на Бехтерев, болест на Крон, псориазис, системен лупус еритоматозис, хепатит В и С и пр. Ьбшите симптоми на различните форми на артрита са: болка, ограничение на движенията, скованост, подуване, зачервяване и затопляне на засегнатата става.

Ефикасно средство срещу проблемните стави е "Реставит". Само за няколко месеца той стана част от живота на десетки хиляди българи, които се убедиха, че наистина помага. Неговата съставка е революционният комплекс " S ALTO,3" на френските лаборатории "Bio Serae", който значително намалява дискомфорта в ставите.

Изследвания, проведени във Франция преди година, дават основание да се счита, че редовната упо­треба на "SALTO3" в "Ре­ставит" значително по­добрява състоянието на ставите при дискомфорт, скованост и проблеми при движение. Тези изследвания, обхванали 57 доброволци с проблемни стави, показват, че "SALTO 3" в "Реставит" спомага за облекчаване на болката и възпалението и допринася за изграждане на ставния хрущял.
"Реставит" е хранител­на добавка с уникално съчетание на 3 активни съставки -
D-глюкозамин, хондроитин сулфат и специфичния биоактивен млечен протеин. Специалистите я препоръчват при скованост и напрежение в коленете, кръста, гръбначния стълб, рамената, както и за стари травми, които се "обаж­дат ", особено при смяна на сезоните и по-лошо време.



www.figurata.com



ПРЕПОРЪЧВАМЕ ВИ: ТАЙНАТА РЕЦЕПТА НА ЛИДИЯ КОВАЧЕВА - Отслабни с Лекота!

Няма коментари: